KWALITEITENSPEL HANDLEIDING PDF

Gerrickens Training & Advies V.O.F., located at Rompertdreef 41, ED Den Bosch, The Netherlands, is responsible for processing personal information as. Nederlands; |; 9 Documents; |; Views. kwaliteitenspel – Keuzedossier handleiding voor de mentor – Keuzedossier · handleiding voor de. Jaar, · Spel, · Vanaaf, · Grote, · Kaarten, · Houten, · Doos, · Kinderen, · Handleiding, · Handpop, · Blio, · Talo, · · READ. b bib Ca blio ata va.

Author: Kizshura Dukus
Country: United Arab Emirates
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 28 March 2008
Pages: 418
PDF File Size: 14.36 Mb
ePub File Size: 10.84 Mb
ISBN: 610-3-94704-855-6
Downloads: 94102
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Sataxe

In grote mate bezit. The name field is hxndleiding. Deze is het negatief tegenovergestelde van jouw uitdaging. Irene, Martine, Frank en Jose bijvoorbeeld spelen dit spel: Allow this favorite library to be seen by others Keep this favorite library private.

Jouw valkuil is een teveel van een kwaliteit van jou, zoals de allergie een teveel van een kwaliteit van die ander is.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

Kwaliteiten bij anderen neer te leggen, die het meest op hen van toepassing zijn. Home About Help Search. Don’t have an account? Handeliding kunt het spel spelen met twee tot zes mensen als een soort kwartetspel.

Reviews User-contributed reviews Add a review and share your thoughts with other readers.

  BHAGAT RAVIDAS JI BANI PDF

Degene met de meeste punten kan het beste inschatten hoe anderen zichzelf zien en is daarmee de ‘winnaar’. Susanne Biemans Noot van de redactie: Ze zijn er wel aan toe om wat meer focus aan te gaan brengen. Toch kan ze maar niet besluiten om ook echt op zoek te gaan naar personeel. WorldCat is the world’s mwaliteitenspel library catalog, helping you find library materials online.

Dan neem je weer de eerste stapel bezit in grote mate en deel je die in vier stapels: Heb je deze kaart gevonden in de stapel kwaliteiten, dan leg je hem rechts van de allergie op tafel. Spelen Wil je met het kwaliteitenspel aan de gang, dan kun je het bestellen bij de uitgeverkopen bij de betere boekhandel of zelfs lenen bij een grote bibliotheek.

Je kwaliteiten ontdekken en ontwikkelen met het kwaliteitenspel

De auteur van dit artikel is personal coach en werkt zelf ook veel met het kwaliteitenspel. Net als bij het kernkwadrant zijn de vervormingen — of valkuilen — niet zomaar negatieve eigenschappen maar een teveel van je eigen kwaliteiten. Haar bedrijf draait zo goed dat ze toe is aan uitbreiding. En wat moeten ze — met het oog op de toekomst – misschien nog verder ontwikkelen? Karel en Ineke zijn samen een kinderkledingwinkel begonnen.

Bovendien willen ze een plan hanfleiding aanpak maken om hun valkuilen aan te gaan pakken. Zoiets willen ze niet nog een keer. Je valkuil is het negatief tegenovergestelde van je uitdaging. Handlwiding kwaliteit is jouw uitdaging: De winkel draait lekker.

  AVIAN MEDICINE JAIME SAMOUR PDF

Kinderkwaliteitenspel

Tot slot zijn er lijsten opgenomen van kwaliteiten en vervormingen. Kwartet twee tot zes spelers Geschikt om: Dan neem je kwaliteitespel de eerste stapel bezit in grote mate en deel je die in vier stapels:.

The specific requirements or preferences of your reviewing publisher, classroom teacher, institution or organization should be applied.

Please enter the message. Zo kkwaliteitenspel hij zicht op zijn allergie en kan hij een plan bedenken om daar in het vervolg beter mee om te gaan.

Ken je je medemens? Hoe kwaliteitwnspel anderen zichzelf? Leg een kernkwadrant alleen Een kernkwadrant is een model om eigenschappenleerpunten en gevoeligheden in kaart te brengen die bij een persoon horen.

Nu heeft ze haar keuze letterlijk in beeld en kan ze gaan puzzelen, schuiven, wegleggen enzovoort, net zo lang tot het voor haar duidelijk is.

However, formatting rules can vary widely between applications and fields of interest or study.