GAJENJE LAVANDE PDF

Gajenje lavande – miris Mediterana u Vašem domu. Info. Shopping. Tap to unmute. If playback doesn’t begin shortly, try restarting your device. Watch and Download Gajenje Lavande Miris Mediterana U Vaem Domu in HD Video & Audio Mp3 Format. See All · Recommendations and Reviews. Mislim da je superideja za plantazno gajenje sipurka. November 24, Extra,kako do sadnica. July 24,

Author: Zulutaxe Kajiktilar
Country: Mexico
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 7 August 2017
Pages: 257
PDF File Size: 9.85 Mb
ePub File Size: 1.4 Mb
ISBN: 986-1-62335-853-6
Downloads: 54655
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mataur

Mozda pokusavam i previse napraviti sve po “PS-u”, ali kad je izbor supstrata u pitanju mislim da je pametnije ne saliti se sa istim. Na velikim temperaturama zalivanje bi trebalo raditi uvece, a na normalnim tempreraturama ujutru.

Cena transporta zavisi od daljine koju predjete da biste prodali cvece,tako da to sami izracunajte.

Gajenje lavande – miris Mediterana u Vašem domu – YouTube

Vidim da se cvecarska raja opasno zaradila po plastenicima – nema poruka vec 12 dana! Dosta ljudi nezna da je gaji,tj. Svakako naredne godine planiram i rad sa cvjecem popsto sam ranije vec malo oko toga radio a i mojoj zeni ide od ruke!

U pravu ste za ciklame,ja sam koristio domaca a posle i Franchi seme i imao sam lose rezultate. Kod mene je to prostorija od 30 kvadrata ima prozor i suprug mi je stavio neonke. Preporucujem je od srca! Standardna je oprema klima,ventilatori i grejaci, za odrzavanje optimalne temperature. Ovde je vec pala na a za par nedelja ide na Pozdrav svima na forumu Simon svaka cast na odgovorima i sugestijama samo zaboravio si jos samo jednu stvar da kazes da je za proslu godinu registrovano poljoprivrednih gazdinstava koji su registrovali proizvodnju saksijskog cveca kao i rasadnog materijala za balkonsko i bastensko cvece,a zaboravio sam i sve one “BABE” sa pijace koje su kuci izlomile svoje pelcere muskatla i drugog cveca i prodavale po pijacama po nekim bagatelnim cenama.

  AL FITAN WAL MALAHIM PDF

Naravno mi nismo registrovani pa bi ustvari sve ovo bilo “valjanje robe na crno” i koliko to “ubija” cenu u odnosu na one koji su registrovani. Normalno,obicno preporucujem manja ulaganja,zbog ekonomskog stanja nasih sunarodnika.

Sto se tice uslova ja vec opremam garazu i nadam se da kad je zavrsim da cu vam poslati sliku oko mesec mozda malo vise zavisi kako budem stajao sa parama Da to sam i ja video sto se tice svetla da bas gutaju i da im treba preko Da li vise gajite cvece za sadnju bastensko ili seceno vazno?

Svako ko mi moze ikako pomoci zamolio bih da lavandw se javi jer sam tek u fazi nabavke svega i ne bi kupovao bilo sta neko nesto provereno i isprobano. Ne prodajem africke ljubicice ali mogu da vam otprilike kazem kako da formirate cenu.

Sad sam presao na Klaasman treset koji mixam sa gotovim Klaasman supstratom, te labande nesto i Stendera samo dok ga ne potrosim! Da li je onako kako kazu ne znam a ako poso ne krene verovatno se necemo gamenje interesovati za uvoz. Cale i ja smo vec postavili cevi grejanja do plastenika, razdelnice, bla, bla, bla, kad nas iza coska saceka cena kotlova na cvrsto gorivo U ostalom, to se uklapa u legendu po kojoj je narcis dobio ime.

Download Gajenje Lavande Miris Mediterana U Vaem Domu in HD Video & Mp3

Gaejnje samo zelim da pomognem kolko mogu,jer znam kako je meni bilo kad sam pocinjao. Prostor gde se gaji je vazan faktor i uslovi koje mozete da obezbedite. Naravno gajenje ruza u zasticenom prostoru tokom cele godine je moguce i isplatljivo. Juce sam naleteo i na neku nasu prodavnicu semenja dok sam surfovao kako li je bilo Ponudjaci su posebna prica.

  A HORY ODPOVDLY PDF

Igorpet, Turin i ekipa sa svetbiljaka. Ko vam je to rekao?

An error occurred.

O gajenju neobicnih biljaka imam i dalje isto misljenje kao i dosad,a to je da podrzavam takav vid proizvodnje cveca! Kad kupujes supstrat nikad ne znas koliko je lezao u magacinu, s vremenom gubi svojstva. Neko je pomenuo neke strane ulagace pa me i ta prica vrlo zanima.

Nadam se da nisam udavio! Smatram da je prilicno neprofesionalna predstaviti se kao proizvodjac i nuditi robu koju jos uvek nemas. We will not accept international orders via phone!

Gajenje lavande – miris Mediterana u Vašem domu

Preporuka za sve je da prave drvene ili lavamde police. Ovo je uglavnom zbog bolesti. Sto se tice uvoza cveca na sajtu koji sam pronasao stoji uzgajaju i prodaju ljubicice: Oni ne mogu da budu konkurencija,jer prodaju cvece koje se po kvalitetu i ostalom ne moze meriti sa cvecem iole ozbiljnih proizvodjaca.

Neodgovorni lenji i cesto im morate dosaditi da bi vam odradili posao.