CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Mabar Judal
Country: Serbia
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 3 January 2008
Pages: 406
PDF File Size: 3.88 Mb
ePub File Size: 19.58 Mb
ISBN: 798-1-86834-150-6
Downloads: 51875
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashibei

Sa nu compari deloc, sa nu judeci.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

Meditatia este starea de a nu cunoafte. Zidurile fi zavoarele manastirilor nu i-au putut impiedica sa vina, firefte; doar erau diavoli fi vrajitoare! A Harmonia Oculta – Osho. La ce bun, mi-am spus eu, tot acest masacru? Simtirea barbbatului este posibila, explicarea nu. In trei saptamani ea inceteaza sa functioneze. Nu exista lei catolici, nu exista lei protestanti sau hindufi.

In unele privinte intuitia seamana cu intelectul pentru ca e inteligenta. El privefte cu uimire, ochii lui sunt limpezi. Drogurile nu le dau realitatea. Insa in ceea ce ma privefte, eu vad altfel lucrurile.

Misterul dispare din cauza ca ai ideea ca cunofti. Cum se transforma mancarea in sange?

Cartea barbatului

Atunci n-o sa mai existe conflict intre conftient fi subconftient; devii un cu subconftientul tau. E un cuvant frumos daca mergi la radacina. Asta este vorbitul cu Dumnezeu, asta e un mod respectabil de a fi nebun. Acum conftienta e conftienta numai de sine. Cele douazeci fi patru de ore au creat un trecut; cele douazeci fi patru de ore au lasat semne in minte.

  FOGRA MEDIENKEIL PDF

Prin cunoaftere omul se desparte de intreg —cunoafterea creeaza distanta. Cu conftient, nu mai efti animal. Nu o sa mai existe mister, tot sensul vietii va fi osbo, toata frumusetea vietii va fi distrusa.

Oriunde am merge in lume, toate ftiintele, toate afacerile, toate profesiile, politica, religia, filozofia, toate se bazeaza pe intelect.

Sunt mari instructori pe planul vostru, maestre, un fel de magicieni care au puterea de a face minuni. Poate exista un motiv mai important? Ei sunt creatori de mari frumused, dar total neadecvati intr-o societate randuita de cap. Ea este claritatea care in Orient a fost numita cel de al treilea ochi. Faci parte din aceasta existenta misterioasa. De asta religiile au sprijinite aceste doua strategii: El a stat fi a ascultat toata discutia, apoi a ras fi a dat sa piece mai departe.

Ochii nu creeaza nimic, ei doar te informeaza de ceea ce exista. Astfel, am devenit un mare cuceritor. Ifi folosefte capul, ifi folosefte fi inima. Ratiunea este efortul de a cunoafte Secretul existence! Insa pur fi simplu ai recuperat, ai reclamat, ceea ce era deja al tau. Insa masele se afla sub controlul religiilor care le invata: Exista mirare, emotie, extaz —dar nu cunoaftere. Trebuie doar sa asculti, sa vezi, sa intri in intregul proces al cunoafterii.

  INVESTITIONSTHEORIE HERING PDF

Nici un diavol nu vine la tine. Atunci energia continua sa se make si deschide ufile intuitiei. Iubirea ta e doar biochimie? Este fericita mama dvs? Instinctul este lumea animalelor – totul este instinct acolo. S-ar putea sa lie un vis.

Osho – Intuitia

Trebuie sa-1 reprimi constant, pentru ca el apare iar fi iar. Doar ca trebuie data o directie barbayului, pe care religiile vechi n-o pot da, pe care vechea societate e incapabila s-o dea.

Intuitia seamana cu instinctul pentru ca nu pod sa faci nimic in privinta ei. Osho – Ben Kapiyim. A r lua timp, dar ar H posibil.

Osho – Intuitia – PDF Free Download

A treia stare se numefte samadhi —fara continut, fara conftienta. Are ochi sa vada. Toata lumea ftie ca barbatii tineri incep sa halucineze despre fete, fetele despre baieti.

barbatjlui Lasa ratiunea sa lucreze in domeniul ei, dar amintefte-ti continuu ca exista domenii mai adanci, care nu pot fi intelese.

Nu e vorba ca instrumentele tale nu sunt destul de fine, sau logica ta nu e la zi, sau matematica ta nu e suficient de avansata —nu asta e problema. Ea nu are metodologii, ci pur fi simplu vedr lucrurile.